Kapitulli i katërt: FAKTE – ARGUMENTE - DËSHMI

MBETËM PA IDEOLOGUN E NACIONALIZMIT SHQIPTAR DHE MËSUESIN E ATDHEDASHURISË 2787
PSE SHPIFET ABDI BALETA –IDEOLOGU I NACIONALIZMIT SHQIPTAR 2754
SI U BËNË PËRGATITJET PËR FORMIMIN E USHTRISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS 2615
PSE PO RREJNË DHE PO SHPIFIN SYLEJMAN SELIMI DHE NUHI BYTYÇI 3256
MARRËVESHJA E TIRANËS, E NËNTORIT TË VITIT 1998, NË MES SHTABIT TË HALIL BICES DHE SHTABIT TË XHAVIT HALITIT, KOMPLOT KUNDËR FARK-UT 3006
USHTARAKËT SHQIPTARË QË JETOJNË NË EVROPËN PERËNDIMORE, ANALIZUAN RRJEDHËN E NGJARJEVE NË TOKAT SHQIPTARE 2875
KOSOVA DHE SHQIPTARIA DO TË KRENOHEN ME VEPREN E MADHE TË AZIZ ZHILIVODËS DHE AHMET KRASNIQIT 2615
SI U BËNË PËRGATITJET PËR LUFTË TË ARMATOSUR NË RRAFSHIN E DUKAGJINIT 1991-1999 2702
POPULLI YNË GJITHNJË KA ËNDËRRUAR TA KETË USHTRINË E VET 2593
ZONJA ANA DE LELIO NUK MUND TË JETË MBI LIGJIN 2666
PËRGJIGJE NË ,,REAGIMIN” E LULZIM BERISHËS: ,,SHPIFJE DHE ÇMENDURI TË SHEFQET JASHARIT” 2671
METUSH KRASNIQI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË 2915
LETËR NGUSHËLLIMI FAMILJES SË BARDHYL AJETIT 2790
MUSA HOTI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË, DO TË JETË PËRHERË I PAHARRUESHËM NË KUJTESËN E SHQIPTARËVE PËR TRIMËRINË E TIJ TË PASHOQ 2835
NJË LUTJE PËR AJSHE GËRVALLËN, NËNËN E NËNAVE SHQIPTARE 2723
VËREJTJE NDAJ LIBRIT TË SELATIN NOVOSELES “KOSOVA ‘68” 2783
LETËR E HAPUR KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË, DR. SALI BERISHA 2710
LDK-JA DUHET TË BËJË ALEANCË ME PAKICAT KOMBËTARE PËR T’I KRIJUAR INSTITUCIONET SHTETËRORE TË KOSOVËS 2554
PSE DHE KUSH E SHPIFI AHMET KRASNIQIN 2810
LETËR E HAPUR NAZIM BLLACËS 2800
LUTJE-KËRKESË ORGANEVE SHTETËRORE TË FEDERATËS ZVICERANE DHE ORGANEVE SHTETËRORE TË KANTONIT TË NEUCHÂTELIT 2538
LETËR E HAPUR 2721
LETËR E HAPUR 2 2634
KONCEPTE PËR HUMOR DHE SATIR 2679
KUSHTET 2787