Kapitulli i parë :ÇKA PO NDODH ME SHQIPTARËT

ÇKA PO NDODH ME SHQIPTARËT?! 2447
KAH PO SHKON KOSOVA 2448
FAJIN KOSOVËS IA KANË PARTIAKËT E ''SHTIRË'' TË DEHUR NGA EGJRA PARTIAKO-RAJONALE 2806
PSE NDODHËN NGJARJET TRAGJIKE NË KOSOVË 2342
KUSH DUHET TË MARRË MËSIM NGA NGJARJET E FUNDIT NË KOSOVË 2504
NA HËNGI UJKU PËRNJËMED, APO JEMI NË ËNDËRR ?! 2415
QYTETARË TË KOSOVËS, MOS UA JEPNI VOTËN ARGATËVE TË NANOSIT DHE ARGATËVE TË SOROSIT 2366
A DO T’I LARGOHET KOSOVA HUMNERËS, APO DO TË BIE NË TË, DO TË VENDOSIN QYTETARËT E SAJ MË 8 QERSHOR 2347
PERSPEKTIVË E SHKËLQYER PËR KOMBIN SHQIPTAR 2380
ÇKA PO NDODH ME LDK-NË DHE AAK-NË ?! 2401
SHQIPËRIA SHPËTOI NGA LAKU QË IA VURI NANOSI ME KOMPANI 2381
DERI KUR ARMIQTË E ZOTIT DO T’I UDHËHEQIN SHQIPTARËT 2375
DRENICA PA NDIHMËN E KOSOVËS, NUK MUND T’I LARGOJË NGA SHPINA BAJRAKTARËT E FARËS RUSE 2513
NJËQINDVJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË, TË JETË VIT I KORRIGJIMIT TË VEPRIMTARISË SË SHQIPTARËVE SI INDIVID DHE SI SHOQËRI 2393
NJË LAJM I MIRË QË KOSOVËS DO T’I HAPË RRUGËT PËR T’U BËRË SHTET LIGJOR 2390
PËRPJEKJET E HASHIM THAÇIT PËR FALSIFIKIMIN E NGJARJEVE HISTORIKE DO TË DËSHTOJNË 2422
KRIJIMI I NJË GJYKATE NDËRKOMBËTARE PËR T’I DËNUAR KRIMINELËT E LUFTËS, NUK E PRISH, POR DO TA ZBARDHË IMAZHIN E KOSOVËS DHE TË UÇK-SË. 2398
SEANCA E FUNDIT E PARLAMENTIT TË KOSOVES DËSHMOI SE NË KOSOVË PO SHTOHEN PATRIOTËT E SERBISË, SIÇ SHTOHEN POQURKAT PAS SHIUT 2367
QEVERIA DHE PARLAMENTI I KOSOVËS, ME PUNËN E TYRE, PO DËSHMOJNË SE JANË TË UZURPUARA NGA PATRIOTËT E SERBISË 2347
PSE PO PENGOHET FORMIMI I INSTITICIONEVE TË REPUBLIKËS SË KOSOVES NGA PDK-JA. 2352
PSE SHQIPTARËT PO I REALIZOJNË PROJEKTET E SERBISË KUNDËT VETVETES SË TYRE ?! 2380
,,RRENA I KA KËMBËT E SHKURTRA’’ ZOTËRINJ TË ,,KOSOVAPRES”- IT DHE TË SHOQATËS ’’ATLANTIKU’’ 2522
ISA MUSTAFA DHE RAMUSH HARADINAJ T’I SHKREHIN KURRTHET E PDK-SË PA E DËMTUAR KOSOVËN DHE MARRËVESHJEN E VLAN-IT 2365
PSE NUK PO BURGOSET KREU I SHIK-UT TË PDK-SË 2351
PËRÇARJET NË RADHËT E LDK-SË TË TEJKALOHEN SA MË PARË 2403
MOS U DORËZO KOSOVË, SE E KE TË MADHIN ZOT QË DO TË MBROJË! 2395