Artikujt e fundit te Shefqet Jashari Strofci

SI ARRITI LPK-JA T’I PËRVETËSOJË NJËSITË GUERILE TË REPUBLIKËS SË KOSOVES 533
KRIJIMI I NJË GJYKATE NDËRKOMBËTARE PËR T’I DËNUAR KRIMINELËT E LUFTËS, NUK E PRISH, POR DO TA ZBARDHË IMAZHIN E KOSOVËS DHE TË UÇK-SË. 539
DERI KURË DO TË PORDHUNOHEN QYTETARËT E KOSOVËS 848
SALI ÇEKAJ ISHTE KOMANDANTI I PARË I NJËSISË SË PARË USHTARAKE PREJ SË CILËS LINDI UÇK-ja. 1720
Ademi, Hamza, Zahiri dhe Salihu nuk ishin njerëz të besueshëm të Xhavitit dhe Azemit, prandaj nuk u bënë antarë të “shtabit të tyre” 1669
SI U PËRVEHTËSUAN NGA LPK-JA NJËSITË GUERILE TË LLAPIT? 1644
PSE KOMUNIKATA E PARË PËR OPINION E UÇK-së MBANTE NURMIN 7 DHE JO 1? 1753
XHAVIT HALITI DHE LPK-ja FALSIFIKOJNË GJITHçKA PËR TË PËRVEHTËSUAR NJËSITET GUERILE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS 1690
GJYKATA SPECIALE TË FILLOJË ME DËNIMIN E KRIMINELËVE QË E VRANË KOLONEL AHMET KRASNIQIN 1894
KAH PO SHKON KOSOVA (Gusht 2016) 1930
MUSA HOTI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË, DO TË JETË PËRHERË I PAHARRUESHËM NË KUJTESËN E SHQIPTARËVE PËR TRIMËRINË E TIJ TË PASHOQ 1903
KUSH E KA RADHËN TË BËHET I VDEKUR PËR SË GJALLI NGA LIDERSHIPI I KOSOVES 4388
KUSH PO E DETYRON GANI MEHMETAJN TË BËNË PËRÇARJE TË SHËMTUAR KOMBËTARE DHE FETARE 4662
JEMI APO NUK JEMI NE SHQIPTARËT SHTETFORMUES 3699
PATRIOTËT E SERBISË DHE ARGATËT E TYRE PO I PRET DËNIMI 2584
PSE SHQIPTARËT PO I REALIZOJNË PROJEKTET E SERBISË KUNDËT VETVETES SË TYRE 2357
SEANCA E FUNDIT E PARLAMENTIT TË KOSOVES DËSHMOI SE NË KOSOVË PO SHTOHEN PATRIOTËT E SERBISË SiÇ SHTOHEN POQURKAT PAS SHIUT 2373
A THUA DO TI SHPËTOJNË NJOLLËS SË TRADHTISË ISA MUSTAFA DHE RAMUSH HAJRADINAJ 2565
PSE PO PENGOHET FORMIMI I INSTITICIONEVE TË REPUBLIKËS SË KOSOVES NGA PDK-JA. 2727
DO TË DËSHTOJNË PLANET E SHIK-UT DHE TË HASHIM THAÇIT PËR DESTABILIZIMIN E KOSOVËS. 2497
ISA MUSTAFA DHE RAMUSH HAJRADINAJ T’I SHKREHIN KURRTHAT E PDK-SË PA E DËMTUAR KOSOVËN DHE MARRVESHJEN E VLAN-it 2401
NJË LAJM I MIRË QË KOSOVES DO T’I HAPË RRUGËT PËR T’U BËRË SHTET LIGJOR 2360
QEVERIA DHE PARLAMENTI I KOSOVËS ME PUNËN E TYRE PO DËSHMOJNË SE JANË TË UZURPUARA NGA PATRIOTËT E SERBISË 2412
KRIJIMI I NJË GJYKATE NDËRKOMBËTARE PËR T’I DËNUAR KRIMINELËT E LUFTES NUK E PRISHIN POR DO TA ZBARDHIN IMAZHIN KOSOVËS DHE TË UÇK-SË. 2706
KOHA E FUNDIT ËSHTË QË PDK-JA TË BËJË NDRYSHIME RRËNJSORE 2192
PSE U VRANË DHE KUSH MUND TË JENË TË PËRZIER NË VRASJEN U JUSUF GËRVALLËS, BARDHOSH GËRVALLËS DHE TË KARDI ZEKËS 3169
PA DËSHMITË E XHAVIT HALITIT, AZEM SYLËS DHE TË HASHIM THAÇIT GJYGJI I HAGËS NUK MUND TË BËJË GJYKIM TË DRJTË LIDHUR ME PËRGJEGJËSINË E FATMIR LIMAJT DHE VARTËSVE TË TIJ. 2597
PËRPJEKJET E HASHIM THAÇIT PËR FALSIFIKIMIN E NGJARRJEVE HISTORIKE DO TË DËSHTOJNË 2750
A NA ’’NGRËNI’’ UJKU PËR NIME, APO JEMI NË ËNDËRR 2747
DERI KUR ARMIQTË E ZOTIT DO T’I UDHËHEQIN SHQIPTARËT 2604