ALBANIAPRESS.COM PO I MBRONË SHPIFJET E RAMADAN PLLANËS NDAJ LNÇKVSHJ, METUSH KRASNIQIT, JUSUF GËRVALLËS DHE….

Të nderuar zotëri Smajli dhe Nushi, Para dy ditësh ua kemi dërguar një shkrim-reagim me titull: Pse gënjen dhe shpif Ramadan Pllana për LNçKVSHJ dhe udhëheqjen e saj. Po qe…

Continue ReadingALBANIAPRESS.COM PO I MBRONË SHPIFJET E RAMADAN PLLANËS NDAJ LNÇKVSHJ, METUSH KRASNIQIT, JUSUF GËRVALLËS DHE….

NJËQINDVJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË TË JETË VIT I KORRIGJIMIT TË VEPRIMTARISË SË SHQIPTARËVE SI INDIVID DHE SI SHOQËRI

Shkruan: Shefqet Jashari-STROFCI “E mos e ngatërroni të pavërtetën me të vërteten dhe me vetëdije të fshihni realitetin” (Kur’an, 2:42) ”Pasha kohën ! Nuk ka dyshim se njeriu është në…

Continue ReadingNJËQINDVJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË TË JETË VIT I KORRIGJIMIT TË VEPRIMTARISË SË SHQIPTARËVE SI INDIVID DHE SI SHOQËRI