Artikujt e fundit te Shefqet Jashari Strofci

SALI ÇEKAJ ISHTE KOMANDANTI I PARË I NJËSISË SË PARË USHTARAKE PREJ SË CILËS LINDI UÇK-ja. 824
Ademi, Hamza, Zahiri dhe Salihu nuk ishin njerëz të besueshëm të Xhavitit dhe Azemit, prandaj nuk u bënë antarë të “shtabit të tyre” 798
SI U PËRVEHTËSUAN NGA LPK-JA NJËSITË GUERILE TË LLAPIT? 834
PSE KOMUNIKATA E PARË PËR OPINION E UÇK-së MBANTE NURMIN 7 DHE JO 1? 887
XHAVIT HALITI DHE LPK-ja FALSIFIKOJNË GJITHçKA PËR TË PËRVEHTËSUAR NJËSITET GUERILE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS 875
GJYKATA SPECIALE TË FILLOJË ME DËNIMIN E KRIMINELËVE QË E VRANË KOLONEL AHMET KRASNIQIN 1039
KAH PO SHKON KOSOVA (Gusht 2016) 1100
MUSA HOTI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË, DO TË JETË PËRHERË I PAHARRUESHËM NË KUJTESËN E SHQIPTARËVE PËR TRIMËRINË E TIJ TË PASHOQ 1276
KUSH E KA RADHËN TË BËHET I VDEKUR PËR SË GJALLI NGA LIDERSHIPI I KOSOVES 2602
KUSH PO E DETYRON GANI MEHMETAJN TË BËNË PËRÇARJE TË SHËMTUAR KOMBËTARE DHE FETARE 2756
JEMI APO NUK JEMI NE SHQIPTARËT SHTETFORMUES 1824
PATRIOTËT E SERBISË DHE ARGATËT E TYRE PO I PRET DËNIMI 1706
PSE SHQIPTARËT PO I REALIZOJNË PROJEKTET E SERBISË KUNDËT VETVETES SË TYRE 1497
SEANCA E FUNDIT E PARLAMENTIT TË KOSOVES DËSHMOI SE NË KOSOVË PO SHTOHEN PATRIOTËT E SERBISË SiÇ SHTOHEN POQURKAT PAS SHIUT 1458
A THUA DO TI SHPËTOJNË NJOLLËS SË TRADHTISË ISA MUSTAFA DHE RAMUSH HAJRADINAJ 1669
PSE PO PENGOHET FORMIMI I INSTITICIONEVE TË REPUBLIKËS SË KOSOVES NGA PDK-JA. 1804
DO TË DËSHTOJNË PLANET E SHIK-UT DHE TË HASHIM THAÇIT PËR DESTABILIZIMIN E KOSOVËS. 1617
ISA MUSTAFA DHE RAMUSH HAJRADINAJ T’I SHKREHIN KURRTHAT E PDK-SË PA E DËMTUAR KOSOVËN DHE MARRVESHJEN E VLAN-it 1510
NJË LAJM I MIRË QË KOSOVES DO T’I HAPË RRUGËT PËR T’U BËRË SHTET LIGJOR 1477
QEVERIA DHE PARLAMENTI I KOSOVËS ME PUNËN E TYRE PO DËSHMOJNË SE JANË TË UZURPUARA NGA PATRIOTËT E SERBISË 1525
KRIJIMI I NJË GJYKATE NDËRKOMBËTARE PËR T’I DËNUAR KRIMINELËT E LUFTES NUK E PRISHIN POR DO TA ZBARDHIN IMAZHIN KOSOVËS DHE TË UÇK-SË. 1781
KOHA E FUNDIT ËSHTË QË PDK-JA TË BËJË NDRYSHIME RRËNJSORE 1300
PSE U VRANË DHE KUSH MUND TË JENË TË PËRZIER NË VRASJEN U JUSUF GËRVALLËS, BARDHOSH GËRVALLËS DHE TË KARDI ZEKËS 2134
PA DËSHMITË E XHAVIT HALITIT, AZEM SYLËS DHE TË HASHIM THAÇIT GJYGJI I HAGËS NUK MUND TË BËJË GJYKIM TË DRJTË LIDHUR ME PËRGJEGJËSINË E FATMIR LIMAJT DHE VARTËSVE TË TIJ. 1785
PËRPJEKJET E HASHIM THAÇIT PËR FALSIFIKIMIN E NGJARRJEVE HISTORIKE DO TË DËSHTOJNË 1791
A NA ’’NGRËNI’’ UJKU PËR NIME, APO JEMI NË ËNDËRR 1772
DERI KUR ARMIQTË E ZOTIT DO T’I UDHËHEQIN SHQIPTARËT 1747
MARRËVESHJA E ZURICH-UT NË MES PSSH-SË DHE LPK-SË ËSHTË BURIMI I TË GJITHA TË LIGAVE QË E GJETËN SHQIPËRINË, KOSOVËN DHE VISET TJERA SHQIPTARE 2741
KUSH IA FUTI NË BARK LEPUJT XHAVIT HALITIT 2144
MARRËVESHJA E PRIZRENIT NË MES RAMËS DHE THAÇIT E DAMSHME PËR KOMBIN SHQIPTAR 1930