PËRMBAJTJA

PËRMBAJTJA

 

NË VEND TË HYRJES.................................................................................................. 7

KRIMINELËT JANË TË HUMBUR, PËRFUNDIM I KEQ  PO I PRET.................. 7

NË VEND TË PARATHËNIES............................................................................... 11

PSE KA KRIM TË ORGANIZUAR NË KOSOVË DHE A MUND TË ÇRRËNJOSET AI NGA TROJET TONA ETNIKE ?   11

KAPITULLI I PARË.................................................................................................. 21

çka po ndodh me shqiptarët................................................................... 21

kah po shkon kosova................................................................................... 21

ÇKA PO NDODH ME SHQIPTARËT?!................................................................. 22

KAH PO SHKON KOSOVA.................................................................................... 27

FAJIN KOSOVËS IA KANË PARTIAKËT E ''SHTIRË''......................................... 30

TË DEHUR NGA EGJRA PARTIAKO-RAJONALE............................................... 30

PSE NDODHËN NGJARJET TRAGJIKE NË  KOSOVË....................................... 32

KUSH DUHET TË MARRË MËSIM NGA NGJARJET E FUNDIT NË KOSOVË ? 40

NA HËNGI UJKU PËRNJËMED, APO JEMI NË ËNDËRR ?!............................. 49

A ËSHTË OPOZITA E KËRCËNUAR NGA SHIK-U?........................................... 49

QYTETARË TË KOSOVËS, MOS UA JEPNI VOTËN ARGATËVE TË NANOSIT DHE ARGATËVE TË SOROSIT            53

A DO T’I LARGOHET KOSOVA HUMNERËS, APO DO TË BIE NË TË, DO TË VENDOSIN QYTETARËT E SAJ MË 8 QERSHOR................................................................................................................................. 59

PERSPEKTIVË E SHKËLQYER PËR KOMBIN SHQIPTAR................................. 66

ÇKA PO NDODH ME LDK-NË DHE AAK-NË ?!................................................. 70

SHQIPËRIA SHPËTOI NGA LAKU QË IA VURI NANOSI ME KOMPANI.......... 76

DERI KUR ARMIQTË E ZOTIT DO T’I UDHËHEQIN SHQIPTARËT................ 80

DRENICA PA NDIHMËN E KOSOVËS, NUK MUND T’I LARGOJË NGA SHPINA BAJRAKTARËT E FARËS RUSE      85

NJËQINDVJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË, TË JETË VIT I KORRIGJIMIT TË VEPRIMTARISË SË SHQIPTARËVE SI INDIVID DHE SI SHOQËRI................................................... 89

NJË LAJM I MIRË QË KOSOVËS DO T’I HAPË RRUGËT PËR T’U BËRË  SHTET LIGJOR            96

PËRPJEKJET E HASHIM THAÇIT PËR FALSIFIKIMIN E NGJARJEVE HISTORIKE DO TË DËSHTOJNË   100

KRIJIMI I NJË GJYKATE NDËRKOMBËTARE PËR T’I DËNUAR KRIMINELËT E LUFTËS, NUK E PRISH, POR DO TA ZBARDHË IMAZHIN E KOSOVËS DHE TË UÇK-SË........................................................... 108

SEANCA E FUNDIT E PARLAMENTIT TË KOSOVES DËSHMOI SE  NË KOSOVË PO SHTOHEN PATRIOTËT E SERBISË, SIÇ SHTOHEN POQURKAT PAS SHIUT................................................................... 113

QEVERIA DHE PARLAMENTI I KOSOVËS, ME PUNËN E TYRE, PO DËSHMOJNË SE JANË TË UZURPUARA NGA PATRIOTËT E SERBISË................................................................................................................ 117

PSE PO PENGOHET FORMIMI I INSTITICIONEVE TË REPUBLIKËS SË KOSOVES NGA PDK-JA.             120

PSE SHQIPTARËT PO I REALIZOJNË PROJEKTET E SERBISË KUNDËT VETVETES SË TYRE ?!                123

,,RRENA I KA KËMBËT E SHKURTRA’’ ZOTËRINJ TË ,,KOSOVAPRES”- IT DHE TË SHOQATËS ’’ATLANTIKU’’    129

ISA MUSTAFA DHE RAMUSH HARADINAJ T’I SHKREHIN KURRTHET E PDK-SË PA E              135

DËMTUAR KOSOVËN DHE MARRËVESHJEN E VLAN-IT.............................. 135

PSE NUK PO BURGOSET KREU I SHIK-UT..................................................... 137

TË PDK-SË............................................................................................................ 137

PËRÇARJET NË RADHËT E LDK-SË TË TEJKALOHEN SA MË PARË........... 139

MOS U DORËZO KOSOVË, SE E KE TË MADHIN ZOT QË DO TË MBROJË! 143

Kapitulli i dytë............................................................................................... 147

NGA KUSH I VIJNË TË LIGAT KOSOVËS..................................................... 147

MARRËVESHJA E ZURICH-UT NË MES PSSH-SË DHE LPK-SË ËSHTË BURIMI I TË GJITHA TË LIGAVE QË E GJETËN SHQIPËRINË, KOSOVËN DHE VISET TJERA SHQIPTARE............................. 148

BABAI I SHIK-UT XHAVIT HALITI, ËSHTË KALLAUZI I TË GJITHA TË LIGAVE QË E SHËMTUAN KOSOVËN DHE POPULLIN E SAJ............................................................................................................................... 159

KADRI  VESELI  NUK  ËSHTË  BABAI  I  SHIK-UT, POR ËSHTË  XHAVIT  HALITI - KADRI  VESELI  ËSHTË  PION  I  TIJ      174

PSE PO LIHEN TË LIRË KRIMINELËT QË E SHËMTUAN KOSOVËNE DHE I NJOLLOSËN SHQIPTARËT 178

KUSH IA FUTI  “LEPURIN NË BARK” XHAVIT HALITIT............................... 183

PSE PO KEQPËRDORET  EMRI I KADRI LIMAJT NGA KRERËT E PDK-SË. 188

PA DËSHMITË E XHAVIT HALITIT, AZEM SYLËS DHE HASHIM THAÇIT GJYQI I HAGËS NUK MUND TË BËJË GJYKIM TË DRJTË LIDHUR ME PËRGJEGJËSINË E FATMIR LIMAJT DHE VARTËSVE TË TIJ 194

DREJTËSIA E KOSOVËS GJENDET PARA NJË SPROVE TEJET SERIOZE.... 209

ËSHTË KOHA E FUNDIT QË PDK-JA TË BËJË NDRYSHIME RRËNJËSORE 216

MARRËVESHJA E PRIZRENIT NË MES RAMËS DHE THAÇIT E DËMSHME PËR KOMBIN SHQIPTAR      218

KËRCËNIMET NUK I FRIKOJNË MBROJTËSIT E SË VËRTETËS.................. 223

“PEHLIVANËT” E NANOSIT DHE ARGATËT E SORROSIT MBETËN PA MASKA            227

DERI KUR DO T`I LEJOJMË FORCAT E DJALLIT TË MANIPULOJNË ME ÇËSHTJET MADHORE KOMBËTARE     230

PSE FYHET DHE SHPIFET MIKU I NDERUAR I SHQIPTARËVE, ZOTËRI ERDOGAN, NGA  DODË GJERGJI ?        238

KAPITULLI I TRETË............................................................................................. 241

KRIMINELËT JANË TË HUMBUR PËRFUNDIM I KEQ PO I PRET......... 241

KRIMINELËT JANË TË HUMBUR, PËRFUNDIM I KEQ  PO I PRET.............. 242

NUK KA FALJE PËR KRIMINELËT QË E VRANË AHMET KRASNIQIN......... 246

KRIMINELËT QË DHANË URDHËR PËR VRASJEN E AZEM HAJDARIT, AHMET KRASNIQIT, TAHIR ZEMËS DHE VRASJET TJERA POLITIKE, SË SHPEJTI DO T'I SHOHIM NË PRANGA.................................... 256

NUK DO TË SHKOJNË GJAKHUMBUR AZEM HAJDARI DHE AHMET KRASNIQI         260

EDHE SA KOHË DUHET TA PRESIN  DËNIMIN  KRIMINELËT QË E VRANË AHMET KRASNIQIN             264

TIRANA TA PËRSHPEJSHTOJË PROCEDURËN E BURGOSJES DHE DËNIMIT TË KRIMINELËVE QË E VRANË  AHMET  KRASNIQIN........................................................................................................... 268

FAKTE TË MJAFTUESHME QË EULEX-I TË URDHËROJË BURGOSJEN E XHAVIT HALITIT     274

SHIK-U LE TË DËSHMOJË SI E SHPËTOI POPULLIN E PAMBROJTUR NGA MASAKRA              278

Kapitulli i katërt........................................................................................... 283

FAKTE – ARGUMENTE - DËSHMI.................................................................. 283

MBETËM PA IDEOLOGUN E NACIONALIZMIT SHQIPTAR DHE MËSUESIN E ATDHEDASHURISË          284

PSE SHPIFET ABDI BALETA –IDEOLOGU I NACIONALIZMIT SHQIPTAR.. 288

SI U BËNË PËRGATITJET PËR FORMIMIN E USHTRISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS             294

PSE PO RREJNË DHE PO SHPIFIN SYLEJMAN SELIMI DHE NUHI BYTYÇI 297

MARRËVESHJA E TIRANËS, E NËNTORIT TË.................................................. 305

VITIT 1998, NË MES SHTABIT TË HALIL BICES.............................................. 305

DHE SHTABIT TË XHAVIT HALITIT,................................................................. 305

KOMPLOT KUNDËR FARK-UT.......................................................................... 305

USHTARAKËT SHQIPTARË QË JETOJNË NË EVROPËN PERËNDIMORE, ANALIZUAN RRJEDHËN E NGJARJEVE NË TOKAT SHQIPTARE.......................................................................................................... 311

KOSOVA DHE SHQIPTARIA DO TË KRENOHEN ME VEPREN E MADHE TË AZIZ ZHILIVODËS DHE AHMET KRASNIQIT   314

SI U BËNË PËRGATITJET PËR LUFTË TË ARMATOSUR NË RRAFSHIN E DUKAGJINIT  1991-1999          318

POPULLI YNË GJITHNJË KA ËNDËRRUAR TA KETË USHTRINË E VET..... 321

ZONJA ANA DE LELIO NUK MUND TË JETË MBI LIGJIN............................. 326

DO TA NDIHMOJ  LULZIM BERISHËN PËR TA KUPTUAR TË VËRTETËN.. 329

METUSH KRASNIQI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË................................... 332

LETËR NGUSHËLLIMI FAMILJES SË  BARDHYL AJETIT............................... 338

MUSA HOTI BURRË I FORTË I SHQIPTARISË, DO TË JETË PËRHERË I PAHARRUESHËM NË KUJTESËN E SHQIPTARËVE PËR TRIMËRINË  E TIJ TË PASHOQ......................................................................... 341

NJË LUTJE PËR AJSHE GËRVALLËN, NËNËN E NËNAVE SHQIPTARE....... 345

VËREJTJE NDAJ LIBRIT TË SELATIN NOVOSELES “KOSOVA ‘68”............. 347

LETËR E HAPUR KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË, DR. SALI BERISHA..... 351

LDK-JA DUHET TË BËJË ALEANCË ME PAKICAT KOMBËTARE PËR T’I KRIJUAR INSTITUCIONET SHTETËRORE TË  KOSOVËS............................................................................................................................... 354

PSE DHE KUSH E SHPIFI AHMET KRASNIQIN............................................... 358

LETËR E HAPUR NAZIM BLLACËS................................................................... 361

LUTJE-KËRKESË  ORGANEVE SHTETËRORE TË FEDERATËS ZVICERANE DHE ORGANEVE SHTETËRORE TË KANTONIT TË NEUCHÂTELIT..................................................................................................... 369

LETËR E HAPUR.................................................................................................. 371

LETËR  E  HAPUR................................................................................................ 376

KONCEPTE PËR HUMOR DHE SATIRË............................................................ 378

RECENSURA - SKËNDER ZOGAJ...................................................................... 383  

PËRMBAJTJA....................................................................................................... 388